Produkty pochodzenia roślinnego o zwiększonej wartości odżywczej i lepszej jakości zdrowotnej / Monika Bojanowska, Marzena S. Brodowska, Izabella Jackowska, Monika Sachadyn-Król.
Material type:
TextPublication details: Lublin : WUP Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2021.Description: 84 strony ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788372593399
- 9788372593405
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sp 23 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000149490 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nf 15 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000156824 |
Total holds: 0
Bibliografia, netografia na stronach 73-84.
