Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Kombucza, kefir i spółka : fermentowane napoje z całego świata / Lökki ; fotografie David Japy ; tłumaczenie Justyna Nowakowska.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: francuski Szczegóły wydania: Kraków : Znak Koncept, 2022.Wydanie: Wydanie IOpis: 159, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788324082957
Inny tytuł:
  • Tytuł oryginału: Kéfir, kombucha et cie : faire ses sodas naturels
  • Fermentowane napoje z całego świata
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Ms 63 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000166048
Liczba zamówień: 0
Japy, David.
  • Obszar działalności: Fotografia kulinarna.
  • VIAF ID: 37129850
  • Zawód: Fotograficy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 99083793

Nowakowska, Justyna
  • Obszar działalności: Filologia romańska.
  • Obszar działalności: Tłumaczenie.
  • VIAF ID: 2411159109723906900005
  • Zawód: Filolodzy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 95010356

  • Zawód: Tłumaczki.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 2008273296

Lökki.
  • Obszar działalności: Mikrobiologia.
  • Obszar działalności: Drobnoustroje.
  • Obszar działalności: Probiotyki.
  • Obszar działalności: Kombucza.
  • Obszar działalności: Kefir.
  • Obszar działalności: Fermentacja.
  • Obszar działalności: Kombucza (napój).