Methods in food science and technology. Part 1 / monograph edited by Maria Walczycka, Urszula Błaszczyk.
Material type:
TextPublication details: Krakow : Publishing House of the University of Agriculture in Krakow, 2022.Description: 304 strony : ilustracje ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788366602618
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mg 66 (Browse shelf(Opens below)) | Pt. 1 | 6 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000166301 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 190312 II (Browse shelf(Opens below)) | Pt. 1 | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000166299 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 190313 II (Browse shelf(Opens below)) | Pt. 1 | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000166300 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0107727 (Browse shelf(Opens below)) | Pt. 1 | 3 | Available | 1000166303 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0107728 (Browse shelf(Opens below)) | Pt. 1 | 4 | Available | 1000166304 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sc 48 (Browse shelf(Opens below)) | Pt. 1 | 5 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000166302 |
Total holds: 0
Bibliografie przy pracach.
