Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Methods in food science and technology. Part 1 / monograph edited by Maria Walczycka, Urszula Błaszczyk.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Krakow : Publishing House of the University of Agriculture in Krakow, 2022.Description: 304 strony : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788366602618
NUKAT: xx005527371Inne nry kontrolne: (OCoLC)1413790969 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Barcode
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mg 66 (Browse shelf(Opens below)) Pt. 1 6 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000166301
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 190312 II (Browse shelf(Opens below)) Pt. 1 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000166299
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 190313 II (Browse shelf(Opens below)) Pt. 1 2 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000166300
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0107727 (Browse shelf(Opens below)) Pt. 1 3 Available 1000166303
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0107728 (Browse shelf(Opens below)) Pt. 1 4 Available 1000166304
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sc 48 (Browse shelf(Opens below)) Pt. 1 5 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000166302
Total holds: 0

Bibliografie przy pracach.