Zastosowanie spektrofluorymetrii do analizy zmian przechowalniczych w tłuszczach / Joanna Banaś.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788366602496
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | 501667 II (433) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | 1000167059 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-05 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000167055 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-89 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000167057 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55514 II (433) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000167062 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55535 II (433) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000167064 |
W serii głównej nr 556.
Praca wykonana w Katedrze Biotechnologii i Ogólnej Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie.
Literatura na stronach 97-107.
Streszczenie w języku angielskim.