Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Podstawy automatyzacji procesów w przemyśle spożywczym. Cz. 1, Materiały do ćwiczeń laboratoryjnych / Antoni Ryniecki.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Skrypty Akademii Rolniczej w PoznaniuSzczegóły wydania: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 1990.Opis: 130 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 136089 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 3 Dostępny 1000056082
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 136088 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny 1000056081
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 066032 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000011367
Liczba zamówień: 0

Dla studentów Wydziału Technologii Żywności.