Podstawy automatyzacji procesów w przemyśle spożywczym. Cz. 1, Materiały do ćwiczeń laboratoryjnych / Antoni Ryniecki.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 136089 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 3 | Dostępny | 1000056082 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 136088 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000056081 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 066032 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000011367 |
Liczba zamówień: 0
Dla studentów Wydziału Technologii Żywności.