Właściwości wody w produktach spożywczych : II ogólnopolskie seminarium, Puszczykowo, 8-10 maja 1990 / Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza w Warszawie, Akademia Rolnicza w Poznaniu.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW-AR, 1990.Description: 140 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 135515 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000069879 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 138109 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000052288 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy ref.
