Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

The biochemistry of fruits and their products. Vol. 2 / ed. by A. C. Hulme.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Food Science and TechnologyPublication details: London ; New York : Academic Press, 1971.Description: XVI, [3], 788 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 0123612020
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 78682 II (Browse shelf(Opens below)) Vol. 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000053511
Total holds: 0

Na s. red. ISBN: 12-361202-0.

Bibliogr. przy rozdz.

Indeksy.

Hulme, Alfred Cresswell
  • Field of activity: Biochemia.
  • Field of activity: Fizjologia roślin.
  • VIAF ID: 163634054