Artykuły żywnościowe - Oznaczanie zearalenonu w żywności na bazie kukurydzy dla dzieci, mące jęczmiennej, mące kukurydzianej, polencie, mące przennej oraz żywności na bazie zbóż dla niemowląt i małych dzieci - Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego i detekcją fluorescencyjną PN-EN 15850 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788327521156
- PN-EN 15850:2010
- Foodstuffs - Determination of zearalenone in maize based baby food, barley flour maize flour, polenta, wheat flour and cereal based foods for infants and young children - HPLC method with immunoaffinity column cleanup and fluorescence detection [Other title]
- Nr ujednolicony: PN-EN 15850:2010
- Dostępne także w wersji elektronicznej.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7931 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000128017 |
ICS 67.060.
Bibliogr. s. 17.
Dostępne także w wersji elektronicznej.
Wprowadza EN 15850:2010, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 20 maja 2010 r.
Wprowadza EN 15850:2010, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 20 maja 2010 r.