Wybrane zagadnienia z biochemii przemysłu spożywczego : podręcznik dla technikum przemysłu spożywczego / Barbara Bijok, Franciszek Bijok.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1988.Edition: Wyd. 2 poprDescription: 136, [2] s. : il. ; 21 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8302033839
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 170174 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000166754 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. [138].
Podręcznik dla uczniów kl. III technikum przemysłu spożywczego, specjalność: analiza techniczna w przemyśle spożywczym.
