Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Wybrane zagadnienia z biochemii przemysłu spożywczego : podręcznik dla technikum przemysłu spożywczego / Barbara Bijok, Franciszek Bijok.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1988.Edition: Wyd. 2 poprDescription: 136, [2] s. : il. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8302033839
NUKAT: xx001339204Inne nry kontrolne: (OCoLC)750541802 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 170174 (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000166754
Total holds: 0

Bibliogr. s. [138].

Podręcznik dla uczniów kl. III technikum przemysłu spożywczego, specjalność: analiza techniczna w przemyśle spożywczym.