Ser topiony i przetwory z sera topionego - Obliczanie zawartości dodanych substancji emulgujących i regulatorów kwasowości/pH będących cytrynianami, wyrażonych jako kwas cytrynowy PN-ISO 12082 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788383473116
- PN-ISO 12082:2023-07
- Numer ujednolicony: PN-ISO 12082:2023-07
- Processed cheese and processed cheese products - Calculation of the content of added citrate emulsifying agents and acidifiers/pH-controlling agents, expressed as citric acid [Other title]
- Dostępny również w wersji elektronicznej.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | N-8117 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000153858 |
ICS 67.100.30.
Dostępny również w wersji elektronicznej.
Wprowadza ISO 12082:2006, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 5 czerwca 2023 roku.
Wprowadza ISO 12082:2006, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 5 czerwca 2023 roku.