Przewodnik do ćwiczeń z technologii przetwórstwa owoców i warzyw / Jan Oszmiański, Jerzy Sożyński.
Material type:
TextSeries: Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 464Publication details: Wrocław : Wydaw. Akademii Rolniczej, 2001.Edition: Wyd. 3 popr. i uzupDescription: 91 s. : tab. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8387866431
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0108310 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000167206 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0108311 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000167207 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 146623 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000053730 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.
