Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Przewodnik do ćwiczeń z technologii przetwórstwa owoców i warzyw / Jan Oszmiański, Jerzy Sożyński.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 464Publication details: Wrocław : Wydaw. Akademii Rolniczej, 2001.Edition: Wyd. 3 popr. i uzupDescription: 91 s. : tab. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8387866431
NUKAT: zz2002970994Inne nry kontrolne: (OCoLC)749501341 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0108310 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000167206
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0108311 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000167207
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 146623 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000053730
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Oszmiański, Jan.