Baner ze zdjęciem biblioteki

Zeszyt Branżowy Systemu Gwarantowanej Jakości Żywności QAFP : brojlery kurze, kulinarne mięso z piersi kurcząt brojlerów : zasady produkcji / aut.: Ryszard Gilewski [et. al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Krajowa Rada Drobiarstwa - Izba Gospodarcza, 2012.Description: 45, [1] s. : il. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny B-700018 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000169319
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0108098 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000169353
Total holds: 0

Na s.tyt.: Materiały szkoleniowe dla producentów drobiu rzeźnego i Zakładów Drobiarskich.

Opis wg okł.

Bibliogr. s. [46].