Mleko i przetwory mleczne - Oznaczanie zawartości cukru - Metoda wysokosprawnej chromatografii anionowymiennej sprzężonej z pulsacyjną detekcją amperometryczną (HPAEC-PAD) PN-EN ISO 22184 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788383723075
- Numer ujednolicony: PN-EN ISO 22184:2021-07
- PN-EN ISO 22184:2021-07
- Milk and milk products - Determination of sugar contents - High performance anion exchange chromatography with pulsed amperometric detection method (HPAEC-PAD) [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | N-8133 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000153874 |
ICS 67.100.01.
Norma Europejska EN ISO 22184:2021 Milk and milk products - Determination of sugar contents - High performance anion exchange chromatography with pulsed amperometric detection method (HPAEC-PAD) ma status Polskiej Normy.
Bibliografia na stronie 32.
Wprowadza EN ISO 22184:2021, IDT, ISO 22184:2021, IDT ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN 25 czerwca 2021 r.
Wprowadza EN ISO 22184:2021, IDT, ISO 22184:2021, IDT ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN 25 czerwca 2021 r.