Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Food composition and analysis / Howard O. Triebold, Leonard W. Aurand.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Princeton [etc.] : D. Van Nostrand Company, 1963.Opis: VIII, 497 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
NUKAT: xx001486748Inne nry kontrolne: (OCoLC)751209021 Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 38432 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu 1000171547
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. w przyp. i przy rozdz. Indeks.