Baner ze zdjęciem biblioteki

Zapobieganie kwaśnieniu mleka / Antoni Bal.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, 1954.Description: 54, [2] s. : il. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: xx004116808Inne nry kontrolne: (OCoLC)836400643
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 39440 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu 1000172097
Total holds: 0
Bal, Antoni
  • Field of activity: Technologia mleczarska.
  • VIAF ID: 311322333
  • Occupation: Inżynierowie.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050733