Baner ze zdjęciem biblioteki

Technologia drobiu / autorzy Wojciech Doruchowski, Tadeusz Grabowski, Urszula Lubawa, Adam Niewiarowicz, Henryk Wcisło, Zofia Woś, Witold Trippenbach, Jerzy Ziołecki ; praca zbiorowa pod redakcją Adama Niewiarowicza.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, 1965.Edition: Wydanie IDescription: 316 stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: xx005352118Inne nry kontrolne: (OCoLC)1325600348
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 39762 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu 1000170442
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 39381 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu 1000170443
Total holds: 0

Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.

Książka przeznaczona dla personelu inżynieryjno-technicznego oraz dla studentów wydziałów technologii rolno-spożywczej.

Grabowski, Tadeusz
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 162233138
Hojan-Lubawa, Urszula.
  • Field of activity: Drób.
  • Field of activity: Hodowla.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 165979373
  • ISNI ID: 000000011360061X
Woś, Zofia.
Trippenbach, Witold.
Ziołecki, Jerzy.