Baner ze zdjęciem biblioteki

Właściwości fizykochemiczne gleb i zwartość pierwiastków śladowych w uprawianych warzywach. Cz. 2, Zawartość miedzi, cynku oraz manganu w warzywach / Antoni Rogóż, Elżbieta Opozda-Zuchmańska.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English NUKAT: xx005805046Subject(s): In: Przyczyny i skutki degradacji środowiska glebowego. Cz. 2. Warszawa : PAN. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2003. Strony 471-481 In: Zeszyty problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Warszawa : PWRiL, 1956-. Z. 493 cz. 1 (2003), strony 471-481
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 479-480.

Streszczenie w języku angielskim.

Opozda-Zuchmańska, Elżbieta.
  • Field of activity: Rolnictwo.