Baner ze zdjęciem biblioteki

Biofilmy / Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Francesco Mazzù, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Antonino Santi Delia.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Original language: English NUKAT: xx004148642Inne nry kontrolne: (OCoLC)1010865368 In: Laganà, Pasqualina Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności. Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA, cop. 2017. S. 65-87Summary: Zakres i treść: zewnątrzkomórkowe substancje polimerowe, powstawanie biofilmu, czynniki środowiskowe wpływające na powstawanie biofilmu, żywność i przemysł spożywczy, metody kontrolowania biofilmu, biofilm a warunki szpitalne i odporność na antybiotyki.
No physical items for this record

Tyt. nagł.

Bibliogr. s. 80-87.

Zakres i treść: zewnątrzkomórkowe substancje polimerowe, powstawanie biofilmu, czynniki środowiskowe wpływające na powstawanie biofilmu, żywność i przemysł spożywczy, metody kontrolowania biofilmu, biofilm a warunki szpitalne i odporność na antybiotyki.

Tekst tł. z jęz. ang.