Baner ze zdjęciem biblioteki

Aspekty żywieniowe jako element prehabilitacji w przedoperacyjnej profilaktyce powikłań / Kryspin Mitura, Dorota Wyrzykowska.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English In: Wpływ odżywiania na jakość życia Polaków Strony 109-126
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 123-125.

Streszczenie w języku angielskim.

Mitura, Kryspin
  • Field of activity: Medycyna.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny (Siedlce).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2011030174

  • ORCID: 0000-0002-2227-4550
  • VIAF ID: 317153909
  • Occupation: Lekarze.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 95010474

  • Occupation: Chirurdzy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 95011185

Wyrzykowska, Dorota
  • Field of activity: Nauki o zdrowiu.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny (Siedlce).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2011030174

  • ORCID: 0000-0002-4290-9736
  • VIAF ID: 33162420635132251748