Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Jakość żywności a rolnictwo ekologiczne : warsztaty zorganizowane w ramach projektu Accompanying Measure do projektu Flair-Flow Europe IV : Kraków, 18.11.2002 / [oprac. red. Ewa Ślawska ; tł. tekstów z j. ang. na j. pol. Monika Trząskowska] ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish, English Summary language: English Original language: English, Polish Publication details: Kraków : "Akapit", 2002.Description: 64 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 837108109X
NUKAT: zz2002946618Inne nry kontrolne: (OCoLC)749401423 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 146719 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000055010
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 146718 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000055009
Total holds: 0

Przedmowa: Warsztaty nt. Jakość Żywności a Rolnictwo Ekologiczne zostały zorganizowane w dn. 18.11.2002 w Krakowie w ramach projektu Accompanying Measure - AM do projektu Flair Flow Europe IV (FFE) realizowanego w ramach V Programu Ramowego Unii Europejskiej.

Bibliogr. przy niektórych ref.

Część ref. w jęz. ang. i równol. pol., ref. w jęz. pol. ze streszcz. ang.