Konsumpcja żywnościowa w Polsce średniowiecznej / Maria Dembińska ; Instytut Historii Kultury Materialnej Polskiej Akademii Nauk.
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Szczegóły wydania: Wrocław : Zakład Narodowy im. Ossolińskich, 1963.Opis: 276 s. : il. ; 26 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 20936 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Wypożyczono Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 03.03.2026 | 1000174847 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s. [219]-223.
Streszcz. ang.
