Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa. T. 1, Procesy mechaniczne / pod red. Piotra P. Lewickiego ; [aut. rozdz. Piotr P. Lewicki, Andrzej Lenart, Zbigniew Palucha].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8320410533
- 8320410541
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 167383 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000141199 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 080144 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000056557 |
Wg metryki książki: Wyd. 2.
Bibliogr. przy rozdz.
Indeks.
Dla studentów wydziałów technologii żywności akademii rolniczych oraz chemii spożywczej politechnik.