Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa. T. 1, Procesy mechaniczne / pod red. Piotra P. Lewickiego ; [aut. rozdz. Piotr P. Lewicki, Andrzej Lenart, Zbigniew Palucha].

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Podręczniki Akademickie. Przemysł SpożywczyPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1990.Edition: Wyd. 2 zm. i uzupDescription: 360 s. : il., err. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8320410533
  • 8320410541
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 167383 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000141199
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 080144 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000056557
Total holds: 0

Wg metryki książki: Wyd. 2.

Bibliogr. przy rozdz.

Indeks.

Dla studentów wydziałów technologii żywności akademii rolniczych oraz chemii spożywczej politechnik.