Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Energia i woda w przemyśle rolno-spożywczym : wybrane zagadnienia / Andrzej Neryng [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Podręczniki Akademickie. Przemysł SpożywczyPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1990.Edition: Wyd. 3 zmDescription: 384 s., [1] k. tabl. złoż. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8320410754
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 167385 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000141203
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sa 19 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000056558
Total holds: 0

Wg metryki książki: Wyd. 3.

Bibliogr. przy rozdz.

Indeks.

Dla studentów wydziałów technologii żywności, żywienia człowieka i techniki rolniczej akademii rolniczych oraz chemii spożywczej politechnik.