Żywność modyfikowana genetycznie : korzyści i zagrożenia : pytania i odpowiedzi / pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej i Hanny Wysockiej.
Rodzaj materiału:
TekstSzczegóły wydania: Kraków : Wydaw. Naukowe PTTŻ, 2002.Opis: 29, [2] s. ; 24 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371081146
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147121 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000057898 |
Liczba zamówień: 0
Debata zorganizowana w dn. 12 grudnia 2001 r. przez Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, w ramach Projektu Unii Europejskiej Flair Flow Europe IV, współorganizator - Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW, "Wszechnica Żywieniowa w SGGW".
Bibliogr. s. 28.
