Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Żywność modyfikowana genetycznie : korzyści i zagrożenia : pytania i odpowiedzi / pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej i Hanny Wysockiej.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Kraków : Wydaw. Naukowe PTTŻ, 2002.Opis: 29, [2] s. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371081146
NUKAT: zz2003980394Inne nry kontrolne: (OCoLC)749589351 Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 147121 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000057898
Liczba zamówień: 0

Debata zorganizowana w dn. 12 grudnia 2001 r. przez Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, w ramach Projektu Unii Europejskiej Flair Flow Europe IV, współorganizator - Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW, "Wszechnica Żywieniowa w SGGW".

Bibliogr. s. 28.