Poradnik zasad higieny dla osób zatrudnionych w procesie produkcji i obrocie żywnością / Roman Lutyński, Helena Ciborowska.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8386568062
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147343 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 6 | Dostępny | 1000059054 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147305 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 4 | Dostępny | 1000058798 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147304 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 5 | Dostępny | 1000058799 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 081223 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000058669 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 081222 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000058670 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 081221 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 3 | Dostępny | 1000058671 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s. 80-81.