Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Poradnik zasad higieny dla osób zatrudnionych w procesie produkcji i obrocie żywnością / Roman Lutyński, Helena Ciborowska.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Kraków : Europex, 2003.Opis: 165 s. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8386568062
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 147343 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 6 Dostępny 1000059054
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 147305 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 4 Dostępny 1000058798
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 147304 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 5 Dostępny 1000058799
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 081223 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000058669
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 081222 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny 1000058670
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 081221 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 3 Dostępny 1000058671
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 80-81.