Podstawy technologii gastronomicznej : praca zbiorowa / pod red. Stanisława Zalewskiego ; [aut.: Stanisław Zalewski et al.].
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2003.Edition: Wyd. 4Description: 535, [1] s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8320428572
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 081407 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000059337 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 081406 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000059338 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 01 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000059339 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147326 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000059030 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 081404 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000058829 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.
Podręcznik dla studentów kierunku technologia żywności i żywienia człowieka akademii rolniczych, chemii spożywczej politechnik, uczniów techników gastronomicznych i szkół pomaturalnych.
