Ciastkarstwo : podręcznik technologii dla ZSZ / Czesław Dojutrek, Andrzej Pietrzyk.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1987.Edition: Wyd. 7Description: 447, [1] s. : il. ; 20 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8302020389
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 129259 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000069568 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 122412 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000059509 |
Total holds: 0
W podręczniku podano zasady doboru i łączenia surowców ciastkarskich oraz sposoby przeprowadzania operacji i procesów technologicznych przy wytwarzaniu różnego radzaju półproduktów.
Bibliogr. s. 447-[448].
