Współczesna kuchnia domowa : (Record no. 10010)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01074cam a2200253 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | zz2003991453 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231111057.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 031118s1989 pl a g |000 0 pol c |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)749327539 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/RA |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/RA |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA |
| -- | KR 197/MPs |
| -- | KR U/moz |
| 100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Gniewkowska, Alina. |
| 9 (RLIN) | 17417 |
| 245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Współczesna kuchnia domowa : |
| Ciąg dalszy tytułu | skarbczyk kulinarny potraw mięsnych, jarskich, ciast, marynat oraz ważniejszych sekretów gospodarskich / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Alina Gniewkowska. |
| 250 ## - STREFA WYDANIA | |
| Oznaczenie wydania | 2 rzut. |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | Bielsko-Biała : |
| Nazwa wydawcy | Beskidzka Oficyna Wydawnicza, |
| Data wydania | 1989 |
| Miejsce druku | (Bielsko-Biała : |
| Nazwa drukarni | Cieszyńska Drukarnia Wydawnicza). |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 332 s. : |
| Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
| Wymiary | 24 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 534 ## - UWAGA DOTYCZĄCA WERSJI ORYGINALNEJ | |
| Określenie wprowadzające | Przedr. fotooffsetowy, oryg.: |
| Oznaczenie wydania oryginału | Wyd. 3. |
| Adres wydawniczy oryginału | Warszawa : nakł. Stowarzyszenia Pracowników Księgarskich, 1927. |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Kuchnia. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 73861 |
| 710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
| Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Beskidzka Oficyna Wydawnicza. |
| Powiązanie | pbl |
| 9 (RLIN) | 41151 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 27.11.2003 | 6000.00 | 128491 II | 128491 II | 1000059827 | 27.11.2003 | 1 | 27.11.2003 | Książki |
