Baner ze zdjęciem biblioteki

Współczesna kuchnia domowa : (Record no. 10011)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01083cam a2200253 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003926610
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231110854.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 031118s1989 pl a g |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749262605
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RA
-- KR 197/RRs /d KR 119/LW
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Gniewkowska, Alina.
9 (RLIN) 17417
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Współczesna kuchnia domowa :
Ciąg dalszy tytułu skarbczyk kulinarny potraw mięsnych, jarskich, ciast, marynat oraz ważniejszych sekretów gospodarskich /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Alina Gniewkowska.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania 1 rzut.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Bielsko-Biała :
Nazwa wydawcy Beskidzka Oficyna Wydawnicza,
Data wydania 1989
Miejsce druku (Bielsko-Biała :
Nazwa drukarni Bielskie Zakłady Graficzne).
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 332 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
534 ## - UWAGA DOTYCZĄCA WERSJI ORYGINALNEJ
Określenie wprowadzające Przedr. fotooffsetowy, oryg.:
Oznaczenie wydania oryginału Wyd. 3.
Adres wydawniczy oryginału Warszawa : nakł. Stowarzyszenia Pracowników Księgarskich, 1927.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73861
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Beskidzka Oficyna Wydawnicza.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41151
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 27.11.2003 3500.00 128490 II   128490 II 1000059828 27.11.2003 1 27.11.2003 Książki
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 27.11.2003 3500.00 062646   062646 1000059829 27.11.2003 1 27.11.2003 Skrypty