Fromages de France / (Record no. 10012)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00922cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | zz2003973442 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231105928.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 031014s1980 fr a | |001 ||fre|c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 2205017446 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1412965830 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/KH |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/KH |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA |
-- | KR 197/MPs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Viard, Henry. |
9 (RLIN) | 16999 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Fromages de France / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Henry Viard. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Neuilly-sur-Seine : |
Nazwa wydawcy | Dargaud, |
Data wydania | cop. 1980. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 223, [1] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. (w tym fot. kolor.) ; |
Wymiary | 22 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
Oznaczenie serii | Rustica Sens Pratique, |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 0338-4101 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 201. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Odmiany sera |
Określnik geograficzny | Francja. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 81486 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
Tytuł | Rustica Sens Pratique |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 0338-4101 |
9 (RLIN) | 64217 |
920 ## - | |
-- | 2-205-01744-6 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Ostatnio widziane wypożyczenie | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 27.11.2003 | 728.00 | 112392 II | 1 | 112392 II | 1000059830 | 10.12.2021 | 10.12.2021 | 1 | 27.11.2003 | Książki |