Baner ze zdjęciem biblioteki

W staropolskiej kuchni i przy polskim stole / (Record no. 10018)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01041cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003854457
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231111052.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 031124s1989 pl a |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 832232524X
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)834700196
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/KH
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/KH
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/MPs
-- WA U/70AO
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Żakiej, Tadeusz
Daty biograficzne (1915-1994).
9 (RLIN) 8883
240 10 - TYTUŁ UJEDNOLICONY
Tytuł W staropolskiej kuchni i przy polskim stole
Język tekstu (pol.)
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł W staropolskiej kuchni i przy polskim stole /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Maria Lemnis, Henryk Vitry.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 5.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydaw. Interpress,
Data wydania 1989.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 332, [2] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia polska
Określnik chronologiczny 1500-1800.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 81639
651 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA GEOGRAFICZNA
Nazwa geograficzna Polska
Określnik rzeczowy obyczaje i zwyczaje
Określnik chronologiczny 1500-1800.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76294
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Interpress.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41025
920 ## -
-- 83-223-2524-X
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 01.12.2003 3700.00 129216 II   129216 II 1000059870 01.12.2003 1 01.12.2003 Książki