The gourmet's cook book : (Record no. 10116)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01236cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | zz2003954824 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231111245.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 031201s1983 hu a |001 0 eng c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9631314944 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1412989608 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/JMK |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/JMK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA |
-- | KR 197/MPs |
-- | WA U/HG |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU | |
Język tekstu | eng |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego | hun |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Magyar, Elek |
Daty biograficzne | (1875-1947). |
9 (RLIN) | 17455 |
240 10 - TYTUŁ UJEDNOLICONY | |
Tytuł | Ínyesmester szakácskönyve |
Język tekstu | (ang.) |
245 14 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | The gourmet's cook book : |
Ciąg dalszy tytułu | hungarian cuisine / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Elek Magyar ; [ed. by Pál Magyar and Olga Sikós ; transl. by Caroline Bodóczky, Judith Elliott and Inez Kemenes ; photos by Károly Szelényi]. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | Hungarian cuisine |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Budapest : |
Nazwa wydawcy | Corvina Kiadó, |
Data wydania | dr. 1983. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 606, [1] s., [48] s. fot. kolor. ; |
Wymiary | 25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Indeksy. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Kuchnia węgierska |
Określnik formy | wydawnictwa popularne. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 81653 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Magyar, Pál. |
Określenie rodzaju współpracy | Red. |
9 (RLIN) | 17532 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Siklós, Olga. |
Określenie rodzaju współpracy | Red. |
9 (RLIN) | 17533 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Szelényi, Károly |
Daty biograficzne | (1943- ). |
Określenie rodzaju współpracy | Fot. |
9 (RLIN) | 17410 |
920 ## - | |
-- | 963-13-1494-4 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 04.12.2003 | 1550.00 | 128196 II | 128196 II | 1000059940 | 04.12.2003 | 1 | 04.12.2003 | Książki |