Baner ze zdjęciem biblioteki

The gourmet's cook book : (Record no. 10116)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01236cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003954824
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231111245.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 031201s1983 hu a |001 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9631314944
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1412989608
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/MPs
-- WA U/HG
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu eng
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego hun
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Magyar, Elek
Daty biograficzne (1875-1947).
9 (RLIN) 17455
240 10 - TYTUŁ UJEDNOLICONY
Tytuł Ínyesmester szakácskönyve
Język tekstu (ang.)
245 14 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł The gourmet's cook book :
Ciąg dalszy tytułu hungarian cuisine /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Elek Magyar ; [ed. by Pál Magyar and Olga Sikós ; transl. by Caroline Bodóczky, Judith Elliott and Inez Kemenes ; photos by Károly Szelényi].
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Hungarian cuisine
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Budapest :
Nazwa wydawcy Corvina Kiadó,
Data wydania dr. 1983.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 606, [1] s., [48] s. fot. kolor. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeksy.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia węgierska
Określnik formy wydawnictwa popularne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 81653
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Magyar, Pál.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 17532
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Siklós, Olga.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 17533
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Szelényi, Károly
Daty biograficzne (1943- ).
Określenie rodzaju współpracy Fot.
9 (RLIN) 17410
920 ## -
-- 963-13-1494-4
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 04.12.2003 1550.00 128196 II   128196 II 1000059940 04.12.2003 1 04.12.2003 Książki