Baner ze zdjęciem biblioteki

La cuisine naturelle / (Record no. 10126)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00966cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003986816
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231111239.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 031125s1982 fr a | |001 ||fre|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 2700061136
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749317416
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu fre
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Handslip, Carole.
9 (RLIN) 17326
245 13 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł La cuisine naturelle /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [texte anglais de Carole Handslip ; adapt. fr. de Nadine Touzet].
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Paris :
Nazwa wydawcy Gründ,
Data wydania cop. 1982.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 91, [3] s. :
Inne elementy opisu fizycznego fot. kolor. ;
Wymiary 22 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Pour Réussir
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Okł.: 100 recettes illustrees.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia wegetariańska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73923
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Pour Réussir
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0293-6747
9 (RLIN) 64249
920 ## -
-- 2-7000-6113-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 04.12.2003 351.00 136285 II   136285 II 1000059930 04.12.2003 1 04.12.2003 Książki