Kuchnia francuska na co dzień i od święta / (Rekord nr 10135)
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00998cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | zz2003991772 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231111313.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 031202s1988 pl a g |001 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 8320806453 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1412955517 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/KH |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/KH |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA |
-- | KR 197/MPs |
-- | BYDG 020/AM |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Buczma, Barbara. |
9 (RLIN) | 17545 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Kuchnia francuska na co dzień i od święta / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Barbara Buczma, Bożena Bonik. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | Państwowe Wydawnictwo Ekonomiczne, |
Data wydania | 1988. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 335, [1] s. ; |
Wymiary | 21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
Oznaczenie serii | Kuchnie Świata |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Kuchnia francuska. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 73914 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Bonik, Bożena. |
9 (RLIN) | 17546 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Państwowe Wydawnictwo Ekonomiczne. |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 33092 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
Tytuł | Kuchnie Świata |
9 (RLIN) | 64265 |
920 ## - | |
-- | 83-208-0645-3 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 09.12.2003 | 800.00 | 126561 II | 126561 II | 1000059970 | 09.12.2003 | 1 | 09.12.2003 | Książki | |||||
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 09.12.2003 | 800.00 | 129322 II | 129322 II | 1000059971 | 09.12.2003 | 1 | 09.12.2003 | Książki |