Baner ze zdjęciem biblioteki

Kuchnia francuska na co dzień i od święta / (Rekord nr 10135)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00998cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003991772
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231111313.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 031202s1988 pl a g |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8320806453
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1412955517
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/KH
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/KH
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/MPs
-- BYDG 020/AM
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Buczma, Barbara.
9 (RLIN) 17545
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Kuchnia francuska na co dzień i od święta /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Barbara Buczma, Bożena Bonik.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Państwowe Wydawnictwo Ekonomiczne,
Data wydania 1988.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 335, [1] s. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Kuchnie Świata
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia francuska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73914
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bonik, Bożena.
9 (RLIN) 17546
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Państwowe Wydawnictwo Ekonomiczne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 33092
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Kuchnie Świata
9 (RLIN) 64265
920 ## -
-- 83-208-0645-3
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 09.12.2003 800.00 126561 II   126561 II 1000059970 09.12.2003 1 09.12.2003 Książki
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 09.12.2003 800.00 129322 II   129322 II 1000059971 09.12.2003 1 09.12.2003 Książki