Le nouveau guide culinaire : (Rekord nr 10142)
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00844cam a2200241 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | zz2003812453 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231111335.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 031203s1973 sz a | |001 ||fre|c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1412988700 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/JMK |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/JMK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA |
-- | KR 197/RRs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Pellaprat, Henri-Paul. |
9 (RLIN) | 17586 |
245 13 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Le nouveau guide culinaire : |
Ciąg dalszy tytułu | les meilleures recettes de cuisine et pâtisserie / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Henri-Paul Pellaprat. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | Meilleures recettes de cuisine et pâtisserie |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Lausanne : |
Nazwa wydawcy | René Kramer S.A., |
Data wydania | cop. 1973. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 279, [1] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | fot. kolor. ; |
Wymiary | 27 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Indeksy. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Kuchnia. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 73861 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 09.12.2003 | 1560.00 | 116436 III | 116436 III | 1000059977 | 09.12.2003 | 1 | 09.12.2003 | Książki |