Baner ze zdjęciem biblioteki

Gerichte aus vier Jahreszeiten : (Rekord nr 10157)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00949cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003812608
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231111427.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 031205s1985 hu a | |00| ||ger|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9631319814
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9631319180
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1413125744
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu ger
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego hun
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Gerichte aus vier Jahreszeiten :
Ciąg dalszy tytułu Frühling in der Gaststätte zum Goldenen Drachen /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [aus dem Ungarischen von Herbert Dierssen].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Négy évszak ételei az aranysárkány vendéglöben
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Budapest :
Nazwa wydawcy Corvina Kiadó,
Data wydania 1985.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 103, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego fot. kolor. ;
Wymiary 22 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73861
920 ## -
-- 963-13-1981-4
920 ## -
-- 963-13-1918-0
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 09.12.2003 1100.00 129816 II   129816 II 1000059964 09.12.2003 1 09.12.2003 Książki