La cuisine de Madame Saint-Ange : (Record no. 10186)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00911cam a2200265 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | zz2003915741 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231111523.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 031209s1982 fr a | |001 ||fre|c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 2035061075 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1412976534 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/JMK |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/JMK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA /d KR 197/RRs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Saint-Ange, E. |
9 (RLIN) | 17635 |
245 13 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | La cuisine de Madame Saint-Ange : |
Ciąg dalszy tytułu | recettes et méthodes de la bonne cuisine française. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Paris : |
Nazwa wydawcy | Librairie Larousse, |
Data wydania | cop. 1982. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 1183, [1] s., [16] k. fot. kolor. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | 1300 recettes, 110 dessins in texte, 16 photos couleurs. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Kuchnia francuska. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 73914 |
920 ## - | |
-- | 2-03-506107-5 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 11.12.2003 | 1582.00 | 129191 II | 129191 II | 1000060013 | 11.12.2003 | 1 | 11.12.2003 | Książki |