Le livre d'or de la cuisine françoise : (Record no. 10198)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00875cam a2200265 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | zz2003987153 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231111529.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 031209s1984 fr a | |001 ||fre|c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 2904057080 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)749318768 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/RA |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/RA |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA |
-- | KR 197/MPs |
245 03 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Le livre d'or de la cuisine françoise : |
Ciąg dalszy tytułu | avant 1914. |
246 18 - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | Cuisine avant 1914 |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Paris : |
Nazwa wydawcy | Philippe Sers, |
Data wydania | 1984. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 224 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 28 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Kuchnia francuska |
Określnik rzeczowy | historia |
Określnik formy | wydawnictwa popularne. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 81781 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Gastronomia |
Określnik geograficzny | Francja |
Określnik rzeczowy | historia |
Określnik formy | wydawnictwa popularne. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 81782 |
920 ## - | |
-- | 2-904057-08-0 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 11.12.2003 | 2100.00 | 116213 III | 116213 III | 1000060029 | 11.12.2003 | 1 | 11.12.2003 | Książki |