Baner ze zdjęciem biblioteki

Les bonnes recettes du poissonnier / (Record no. 10208)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00903cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003874663
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231111313.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 031126s1980 fr a | |001 ||fre|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 2040111441
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1412986619
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/MPs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Charretton, Bernard.
9 (RLIN) 17495
245 14 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Les bonnes recettes du poissonnier /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Bernard et Christine Charretton.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Paris :
Nazwa wydawcy Bordas,
Data wydania cop. 1980.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 223, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. (w tym fot. kolor.) ;
Wymiary 27 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (owoce morza).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 81451
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (ryba).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73898
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Charretton, Christine.
9 (RLIN) 17496
920 ## -
-- 2-04-011144-1
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 12.12.2003 1246.00 115700 III   115700 III 1000060038 12.12.2003 1 12.12.2003 Książki