Baner ze zdjęciem biblioteki

Wybrane procesy w technologii żywności / (Record no. 10273)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01206cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003992012
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231111427.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 031205s2003 pl a | |00| ||pol|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8372444404
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749329718
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/maj
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/maj
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/ES
-- LUBL 58/ASs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Biller, Elżbieta.
9 (RLIN) 17761
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wybrane procesy w technologii żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Elżbieta Biller, Agnieszka Wierzbicka.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydaw. SGGW,
Data wydania 2003.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 124, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il., wykr. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Do ćwiczeń z ogólnej technologii żywności dla studentów studiów zaocznych Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW, dla studentów Wydziału Inżynierii Produkcji, dla osób specjalizujących się w zakresie utrwalania i jakości żywności.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76981
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wierzbicka, Agnieszka
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności).
9 (RLIN) 17762
920 ## -
-- 83-7244-440-4
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 18.12.2003 20.00 147425 II   147425 II 1000060236 18.12.2003 1 18.12.2003 Książki