MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01621cas a2200397 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
cc97206259 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231091735.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
970307d19701972pl n | | |0 |0pol c |
022 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER WYDAWNICTWA CIĄGŁEGO |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0324-9999 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)68745754 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR U/MBK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR U/MBK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
LUBL 58/ASs |
-- |
SIEDL 001/EC |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język streszczeń |
eng |
-- |
rus |
210 1# - TYTUŁ SKRÓCONY |
Tytuł skrócony |
Zesz. Nauk. Wyż. Szk. Roln. Olszt., Ser. E. Supl. |
222 #0 - TYTUŁ KLUCZOWY |
Tytuł kluczowy |
Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Rolniczej w Olsztynie. Seria E. Środki Żywności. Suplement |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Rolniczej w Olsztynie. |
Oznaczenie podserii/części/sekcji |
Seria E, |
Nazwa podserii/części/sekcji |
[Środki Żywności]. |
-- |
Suplement. |
246 10 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Środki Żywności. |
Nazwa podserii/części/sekcji |
Suplement |
246 11 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Piščevye Produkty. |
Nazwa podserii/części/sekcji |
Suplement |
246 11 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Food Series. |
Nazwa podserii/części/sekcji |
Suplement |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Olsztyn : |
Nazwa wydawcy |
Wydaw. WSR, |
Data wydania |
1970-1972. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Wymiary |
24 cm. |
310 ## - OBECNA CZĘSTOTLIWOŚĆ |
Częstotliwość |
Niereg. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
362 0# - STREFA NUMERACJI |
Numeracja |
Nr 1-5. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Tekst w jęz. pol., streszcz. w jęz. ang. i ros. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik geograficzny |
Polska |
Określnik formy |
czasopisma. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
76991 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
analiza |
Określnik formy |
czasopisma. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
82129 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
jakość |
Określnik formy |
czasopisma. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80780 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wyższa Szkoła Rolnicza (Olsztyn). |
9 (RLIN) |
15950 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wyższa Szkoła Rolnicza (Olsztyn). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41332 |
772 0# - TYTUŁ WYDAWNICTWA GŁÓWNEGO DLA DODATKU |
Tytuł |
Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Rolniczej w Olsztynie. Seria E, [Środki Żywności] |
Zakres powiązania |
1-2 |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0324-9980 |
Numer kontrolny rekordu |
(NUKAT)cc97206258 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Serie |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |