Baner ze zdjęciem biblioteki

Wybrane aspekty inżynierii żywności w tworzeniu produktów spożywczych / (Record no. 10443)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01217cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003987306
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231111612.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 031211s2003 pl a | f |00| ||pol|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Błędny ISBN 8342444501
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749319317
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/MN
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/MN
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/MN
-- LUBL 58/ESs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wierzbicka, Agnieszka
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności).
9 (RLIN) 17762
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wybrane aspekty inżynierii żywności w tworzeniu produktów spożywczych /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Agnieszka Wierzbicka, Elżbieta Biller, Tomasz Plewicki ; pod red. Agnieszki Wierzbickiej.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydaw. SGGW,
Data wydania 2003.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 130 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla studentów kierunku żywienie człowieka oraz dla osób specjalizujących się w inżynierii żywności, tworzeniu i rozwoju produktów spożywczych.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76981
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Biller, Elżbieta.
9 (RLIN) 17761
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Plewicki, Tomasz.
9 (RLIN) 17867
920 ## -
-- 83-4244-450-1
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 15.01.2004 25.00 147461 II   147461 II 1000060578 15.01.2004 1 15.01.2004 Książki