Köstliche Backzaubereien leicht gemacht / (Record no. 10506)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00892cam a2200265 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | zz2004800342 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231112138.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 040112s1980 gw a | |001 ||ger|c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 3478019176 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)749352329 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/KH |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/KH |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA |
-- | KR 197/RRs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Köstliche Backzaubereien leicht gemacht / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | [Ausw. und Erprobung der Rezepte der bisherigen Aufl. unter Leitung von Irma Jarke]. |
250 ## - STREFA WYDANIA | |
Oznaczenie wydania | 7. Aufl. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | München : |
Nazwa wydawcy | MVG Moderne Verlags GmbH, |
Data wydania | cop. 1980. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 207, [1] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | fot. kolor. ; |
Wymiary | 20 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Ciastkarstwo. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 70712 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Jarke, Irma. |
Określenie rodzaju współpracy | Red. |
9 (RLIN) | 17414 |
920 ## - | |
-- | 3-478-01917-6 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 19.01.2004 | 496.00 | 130255 I | 130255 I | 1000060634 | 19.01.2004 | 1 | 19.01.2004 | Książki |