000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01324cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2004860022 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231111933.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
040105s2003 pl a | f |00| ||pol|c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8372444595 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749419491 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
GD 015/GP |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
GD 015/GP |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
GD 015/JK |
-- |
LUBL 58/ASs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Higiena produkcji żywności / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; [aut.: Ewa Czarniecka-Skubina et al.]. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Wyd. 2 uzup. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydaw. SGGW, |
Data wydania |
2003. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
334 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
rys., wykr. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Literatura przy rozdz. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego |
Dla studentów Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Higiena żywności |
Określnik formy |
podręczniki akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
82072 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik rzeczowy |
warunki zdrowotne |
Określnik formy |
podręczniki akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
82073 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
jakość |
Określnik formy |
podręczniki akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
82074 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
mikrobiologia |
Określnik formy |
podręczniki akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80796 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Kołożyn-Krajewska, Danuta |
Daty biograficzne |
(1954- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
7415 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Czarniecka-Skubina, Ewa. |
9 (RLIN) |
2697 |
920 ## - |
-- |
83-7244-459-5 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |