MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01077cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2004820985 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231112557.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
040126r19821713gw a |001 0 ger c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749377582 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/JMK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/JMK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
-- |
WA U/ASO |
-- |
KR 197/RRs |
-- |
Ł U/bbs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Sincerus, Alexius. |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
9 (RLIN) |
18011 |
245 14 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Der wolbestehende Becker / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Alexius Sincerus ; mit einem Nachw. von Eva Beck. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Leipzig : |
Nazwa wydawcy |
Edition Leipzig, |
Data wydania |
copyright 1982. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
[20], 426, [36], 54 strony : |
Inne elementy opisu fizycznego |
ilustracje ; |
Wymiary |
18 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Bibliothek Alter Kulinarischer Werke |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Indeks. |
534 ## - UWAGA DOTYCZĄCA WERSJI ORYGINALNEJ |
Określenie wprowadzające |
Reprint, oryginał: |
Adres wydawniczy oryginału |
Nürnberg, 1713. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Piekarstwo |
Określnik formy |
dzieła przed 1800. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
82128 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Beck, Eva. |
Określenie rodzaju współpracy |
Posł. |
9 (RLIN) |
924 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Edition Leipzig. |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
43165 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Bibliothek Alter Kulinarischer Werke |
9 (RLIN) |
63125 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |