Baner ze zdjęciem biblioteki

Der wolbestehende Becker / (Record no. 10642)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01077cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2004820985
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231112557.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 040126r19821713gw a |001 0 ger c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749377582
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- WA U/ASO
-- KR 197/RRs
-- Ł U/bbs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Sincerus, Alexius.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 18011
245 14 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Der wolbestehende Becker /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Alexius Sincerus ; mit einem Nachw. von Eva Beck.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Leipzig :
Nazwa wydawcy Edition Leipzig,
Data wydania copyright 1982.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość [20], 426, [36], 54 strony :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 18 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Bibliothek Alter Kulinarischer Werke
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
534 ## - UWAGA DOTYCZĄCA WERSJI ORYGINALNEJ
Określenie wprowadzające Reprint, oryginał:
Adres wydawniczy oryginału Nürnberg, 1713.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Piekarstwo
Określnik formy dzieła przed 1800.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 82128
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Beck, Eva.
Określenie rodzaju współpracy Posł.
9 (RLIN) 924
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Edition Leipzig.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 43165
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Bibliothek Alter Kulinarischer Werke
9 (RLIN) 63125
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Kolekcja Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Księgozbiór Historii Rolnictwa Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 02.02.2004 780.00 102704 I   H-545 1000060807 02.02.2004 1 02.02.2004 Książki