Baner ze zdjęciem biblioteki

Towaroznawstwo żywności przetworzonej : (Record no. 10777)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01030cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2004981076
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231112706.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 040129s2003 pl | f |00| ||pol|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8372440646
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749603998
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/WO
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/WO
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/WO
-- LUBL 58/ESs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Towaroznawstwo żywności przetworzonej :
Ciąg dalszy tytułu technologia i ocena jakościowa /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności red. nauk. Franciszek Świderski.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 2 popr. i uzup.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydaw. SGGW,
Data wydania 2003.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 501 s. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik rzeczowy kontrola jakości
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 82173
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy jakość
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 82074
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Świderski, Franciszek
Daty biograficzne (1940- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 16705
920 ## -
-- 83-7244-064-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 16.02.2004 40.00 082023   082023 1000060910 16.02.2004 1 16.02.2004 Skrypty  
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 16.02.2004 40.00 082021   082021 1000060912 16.02.2004 3 16.02.2004 Skrypty  
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 16.02.2004 40.00 082020 2 Sa 27 1000060913 13.11.2019 1 16.02.2004 Skrypty 13.11.2019
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 23.02.2004 40.00 147524 II   147524 II 1000061018 23.02.2004 5 23.02.2004 Książki  
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 02.03.2004 40.00 082024 10 Mc 01 1000061204 26.05.2023 1 02.03.2004 Skrypty 26.05.2023
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 29.07.2004 30.00 083225   083225 1000064213 29.07.2004 7 29.07.2004 Skrypty