Baner ze zdjęciem biblioteki

"Uprawa i ochrona pieczarki" : (Rekord nr 12738)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01362cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2004831099
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231093654.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 040924s2004 pl a | |10| ||pol|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8389800004
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1424314419
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/mal
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/mal
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/mal
-- LUBL 58/ESs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł "Uprawa i ochrona pieczarki" :
Ciąg dalszy tytułu ogólnopolska konferencja naukowa, [Skierniewice, 22 kwietnia 2004 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności oprac. red. Franciszek Adamicki, Jan Smoter oraz pracownicy Działu Upowszechniania Promocji i Informacji Naukowej] ; Instytut Warzywnictwa.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Ogólnopolska konferencja naukowa "Uprawa i ochrona pieczarki"
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Skierniewice :
Nazwa wydawcy IW,
Data wydania 2004.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 83 s. :
Inne elementy opisu fizycznego wykr. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Dalsza część podtyt. wg okł.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy ref.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Pieczarka dwuzarodnikowa
Określnik rzeczowy ochrona
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 84360
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Pieczarka dwuzarodnikowa
Określnik rzeczowy uprawy
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 84361
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Adamicki, Franciszek.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 118
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Smoter, Jan.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 19928
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Instytut Warzywnictwa (Skierniewice).
Nazwa jednostki podrzędnej Dział Upowszechniania, Promocji i Informacji Naukowej.
9 (RLIN) 19929
920 ## -
-- 83-89800-00-4
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 16.10.2004 30.00 118949 III   118949 III 1000064552 16.10.2004 1 16.10.2004 Książki