Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ różnych technologii chowu bydła i środowiska na jakość produkowanego mięsa wołowego / (Record no. 1276)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01033cam a2200265 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001397628
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20251106192123.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 090730s1997 pl f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8386742577
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)751224251
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw Ł U/ip
Instytucja, która wprowadziła rekord Ł U/ip
Instytucja, która zmodyfikowała rekord Ł U/MK
-- Ł U/JOs
-- OLSZT 003/JG
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wawrzyńczak, Stefan
Daty biograficzne (1932- ).
9 (RLIN) 15285
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wpływ różnych technologii chowu bydła i środowiska na jakość produkowanego mięsa wołowego /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Stefan Wawrzyńczak ; Centrum Doradztwa i Edukacji w Rolnictwie w Poznaniu.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Poznań :
Nazwa wydawcy Centrum Doradztwa i Edukacji w Rolnictwie,
Data wydania 1997.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 72 s. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Bydło
Określnik rzeczowy żywienie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 70462
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Wołowina
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 79819
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Centrum Doradztwa i Edukacji w Rolnictwie (Poznań).
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 2198
920 ## -
-- 83-86742-57-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 09.11.1998 6.00 143235 II   143235 II 1000006918 09.11.1998 1 09.11.1998 Książki