Baner ze zdjęciem biblioteki

Zagadnienia zdrowotne żywności : (Record no. 1294)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01313cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2006891151
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20250315142909.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 060830s1987 pl a f f |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8320012163
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)834779561
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw SZCZ M/RK
Instytucja, która wprowadziła rekord SZCZ M/RK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord Ł U/MWs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Młodecki, Henryk
Daty biograficzne (1918-1998).
9 (RLIN) 9831
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Zagadnienia zdrowotne żywności :
Ciąg dalszy tytułu zarys bromatologii : podręcznik dla studentów farmacji /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Henryk Młodecki, Lech Piekarski.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 2.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich,
Data wydania 1987.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 471, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 463-[464]. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80762
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy biotechnologia
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80770
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy aspekt zdrowotny
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 109437
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Higiena żywności
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 82072
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Piekarski, Lech
Daty biograficzne ( -2012).
9 (RLIN) 10976
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41044
920 ## -
-- 83-200-1216-3
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 20.11.1998 15000.00 067259   067259 1000007049 20.11.1998 1 20.11.1998 Skrypty  
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 20.06.2006 580.00 124598 II 1 124598 II 1000075317 18.11.2019 2 20.06.2006 Książki 16.10.2019