MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01313cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2004853520 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231095239.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
041103s1996 pl a |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749539190 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/RA |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/RA |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
-- |
KR 197/RRs |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język streszczeń |
eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Migdał, Władysław |
Daty biograficzne |
(1957- ). |
9 (RLIN) |
20301 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Tłuszcze i glukoza w żywieniu loch / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Władysław Migdał. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Kraków : |
Nazwa wydawcy |
Wydaw. AR, |
Data wydania |
1996. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
72 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
wykr. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy, |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
1233-4189 ; |
Numeracja |
nr 213 |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Praca wykonana w Katedrze Hodowli Trzody Chlewnej AR w Krakowie. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 65-70. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Streszcz. ang. |
610 27 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja (Kraków) |
Określnik rzeczowy |
rozprawy akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
69582 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Lipidy w żywieniu. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
74190 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Sacharydy w żywieniu. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
78218 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Lochy |
Określnik rzeczowy |
żywienie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
74247 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. |
Nazwa podserii/części/sekcji |
Rozprawy |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
1233-4189 |
Numeracja |
nr 213 |
9 (RLIN) |
64103 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |